Young Happy Minds

Invester i bedriftens viktigste ressurs

Forskning viser at lykkelige arbeidstakere er mer kreative, mer produktive, og leverer arbeid av høyere kvalitet. I tillegg tar de sjeldnere ut sykemelding, og blir lenger i jobben sin. Vinn-vinn for arbeidstaker og arbeidsgiver.

Noen av firmaene vi har kurset:

De ansatte som føler mest glede er...

0%

mer motivert enn sine kollegaer

0%

mer fornøyd med jobben sin

0%

mer produktive

0%

mer engasjerte

*Basert på sesultater fra fokusgrupper med 3,000 deltagere i 79 land, Jessica Pryce-Jones, forfatter av boken “Happiness”

Kurs med Young Happy Minds gir en grundig introduksjon til positiv psykologi, samt konkrete teknikker og verktøy for å anvende teorien. Vi fokuserer på den enkeltes styrker, på å øke robusthet og på generell lykke. Fordi gladere folk gir økt trivsel og effektivitet på arbeidsplassen.

Om kurset

4 personer i et møte

Bedriftskurs for ledere og medarbeidere

Varighet: tilpasses etter ønske. Kan gjennomføres fysisk eller digitalt.

Optimaliser effekten av å bygge på det som er bra, i stedet for å fikse det som er feil.

Hvordan bygger man organisatorisk og individuell glede, robusthet og utholdenhet? Og hva er er sammenhengen mellom medarbeider-engasjement, glede og prestasjon?

Gjennom kurset og våre interaktive foredrag får ledere og medarbeidere en introduksjon i teori og praksis innen moderne positiv psykologi. Hensikten er å styrke den emosjonelle utholdenheten og få innsikt og verktøy som kan gjøre oss mer robuste i møte med motgang, slik at vi også kan prestere bedre i samspill med andre.

Vi skreddersyr ulike pakker - Ta kontakt for mer informasjon og priser